bus auto fiets
Menu

Woninginformatie appartementen

Hieronder vind je informatie over de verschillende types appartementen van Poortwachter: van 2-kamerappartementen tot 3-kamerappartementen en penthouses, met veel variatie in oppervlakte en indeling. Ieder appartement heeft veel natuurlijke lichtinval én een heerlijke buitenruimte om te genieten van de zon en het mooie uitzicht. Kom jij straks heerlijk thuis in een appartement van Poortwachter?

TWEEKAMERAPPARTEMENTEN

type DB (BNR 0.05, 1.05 en 2.05)

DE ZUIDERWACHT

Ontdek het comfort van deze mooie 2-kamerappartementen. Deze appartementen liggen op e begane grond (met terras) en op de 1e en 2e verdieping (met balkon). Geniet van de open woonkamer en keuken die een open verbinding hebben met elkaar. Met verder een complete badkamer, apart toilet en een fijne slaapkamer biedt dit appartement alles wat je nodig hebt. 

Woonoppervlak: circa 57 m² 
Buitenruimte: circa 4 tot 5 m² 

DRIEKAMERAPPARTEMENTEN

type DA (BNR 0.04, 1.04 en 2.04)

DE DAMHORST 

Stap binnen in dit fraaie 3-kamerappartement. Deze appartementen liggen op de begane grond (met terras) en op de 1e en 2e verdieping (met balkon). De buitenruimtes zijn gunstig gelegen op het zuiden. Door de open verbinding tussen de keuken en woonkamer kun je deze optimaal indelen en benutten. Ontwaak in een van de 2 comfortabele slaapkamers en verfris je in de compleet uitgeruste badkamer. 

Woonoppervlak: circa 75 m² 
Buitenruimte: circa 4 tot 8 m² 

TYPE DC (BNR 0.01, 1.01 en 2.01)

DE NOTARIS 

Maak kennis met deze prachtige 3-kamerappartementen. De appartementen liggen op de begane grond (met terras) en op de 1e en 2e verdieping (met balkon). De ruimte woonkamer en keuken zorgen ervoor dat je kan genieten van gezellige avonden met vriendin en ontspanning. Met een apart toilet, een compleet uitgeruste badkamer en een technische ruimte vind je hier alles wat je nodig hebt. Door het balkon op het Westen kun je de avonden doorbrengen met mooie zonsondergangen. 

Woonoppervlak: circa 72 m² 
Buitenruimte: circa 13 - 22 m² 

type DD (bnr 1.02, 2.02, 3.02, 4.02, 5.02, 6.02 en 7.02)

HET VREDESHOF

Ontdek dit 3-kamerappartement dat ruimte combineert met natuurlijk licht. De appartementen liggen op de 1e t/m 7e verdieping. Op welke hoogte zie jij jezelf al wonen?

De grote living en keuken bieden een gezellige woonruimte en zijn met elkaar verbonden. Met veel raampartijen en een balkon op het westen kun je heerlijk genieten van de avondzon. 

Woonoppervlak: circa 89 m²
Buitenruimte: circa 8 m²

type DE (BNR 1.03, 2.03, 3.03, 4.03, 5.03, 6.03, 7.03 en 8.03)

DE OASE 

Kom thuis in een van deze ruimte 3-kamerappartementen, gelegen op de 1e t/m 8e verdieping. Zie jij jezelf hier al wonen en genieten op deze toplocatie in een groene wijk? 

De open woonkamer en keuken bieden volop ruimte voor comfort en gezelligheid. Met 2 slaapkamers, een apart toilet en een technische ruimte heb je alles wat je nodig hebt. Stap naar buiten op het grote balkon op het oosten, ideaal voor het genieten van het ochtendzonnetje. 

Woonoppervlak: circa 90 m²
Buitenruimte: circa 8 tot 12 m²

type DF (bnr 3.04, 4.04, 5.04, 6.04 en 7.04)

De MEESTER 

Ontdek het comfort van dit ruime 3-kamerappartement, ontworpen voor eigentijds wonen. De appartementen liggen op de 3e t/m 7e verdieping. De grote living en keuken vormen het hart van het appartement. Er zijn 2 ruime slaapkamers, één met handige inloopkast. De ruimte badkamer nodigt je uit tot ontspanning. Dankzij de vele raampartijen wordt elke hoek van het appartement verlicht. Stap naar buiten op het balkon op het zuiden en geniet van de zon en het groene uitzicht. 

Woonoppervlak: circa 104 tot 106 m² 
Buitenruimte: circa 8 tot 17 m² 

type DG (BNR 3.01, 4.01, 5.01, 6.01, 7.01 en 8.01)

DE JONKVROUW 

Stap binnen in dit ruime 3-kamerappartement, waar jouw leven een nieuw niveau van comfort en gemak bereikt. Dit type bevindt zich op de 3e t/m 8e verdieping. 

De grote open woonkamer en keuken zijn perfect voor ontspannen avonden met vrienden of familie. Het appartement beschikt over 2 fijne slaapkamers, een badkamer, aparte toilet en een technische ruimte. Stap naar buiten op het balkon op het westen en geniet van deze zonnestralen en het uitzicht op de groene wijk. 

Woonoppervlak: circa 100 tot 101 m² 
Buitenruimte: circa 8 m²

TYPE DH (BNR 8.04)

DE HOORNBLAZER

Stap binnen in dit mooie 3-kamerappartement met een speels en open karakter. Met een ligging op de 8e verdieping ben je verzekerd van een prachtig weids uitzicht. Het bruisende hart van het appartement is de grote woonkamer en open keuken. Van de 2 slaapkamers is er éen voorzien van een handige inloopkast. Naast de ruime badkamer is er een apart toilet en een technische ruimte waar de wasmachine en droger kunnen worden opgesteld. Stap naar buiten op het balkon op het zuidoosten en laat de ochtendzon je begroeten. 

Woonoppervlak: circa 93 m² 
Buitenruimte: circa 13 m² 

TYPE DI (BNR 8.02)

DE JONKHEER

Betreed dit prachtige 3-kamerappartement op de 8e verdieping, waar ruimte en licht samenkomen. De royale open woonkamer en keuken zijn een uitnodigende plek voor ontspanning. De twee slaapkamers bieden rust en privacy, terwijl het apart toilet en de technische ruimte zorgen voor functioneel gemak. Stap naar buiten op het heerlijke balkon terwijl de dag langzaam overgaat in de avond! 

Woonoppervlak: circa 76 m² 
Buitenruimte: circa 13 m² 

PENTHOUSES

type DL (BNR 9.02)

DE WALWAARD 

Welkom in dit prachtige penthouse! Bij binnenkomst word je verwelkomd door de grote, speelse open woonkamer en keuken. Door de vele raampartijen stroomt veel natuurlijk licht naar binnen, waardoor de ruimtes een warme en uitnodigende sfeer hebben. Er zijn 2 comfortabele slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet voor extra gemak. Stap naar buiten op het balkon op het noordwesten, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht terwijl je ontspant in de buitenlucht. 

Woonoppervlak: circa 89 m² 
Buitenruimte: circa 13 m 

type DM (bnr 9.03)

HET ZICHT

Stap binnen in dit exclusieve penthouse, waar luxe en comfort samenkomen. De grote, speelse open woonkamer en keuken vormen het hart van het appartement, waar ontspannen en dineren samenkomen. Stap naar buiten op het fijne balkon en geniet van het prachtige uitzicht. Er zijn 2 comfortabele slaapkamers, elk met toegang tot het riante dakterras. Dit penthouse biedt een unieke kans om te wonen op niveau, kom jij hier straks thuis? 

Woonoppervlak: circa 110 m² 
Buitenruimte: circa 43 m²

type DN (BNR 9.01

DE SCHILDWACHT

Welkom in dit prachtige penthouse, een oase van comfort, licht en ruimte. Betreed de grote, speelse open woonkamer en keuken, die in open verbinding met elkaar staan. Stap naar buiten op het zeer ruimte dakterras op het zuidwesten, waar je kunt genieten van adembenemende zonsondergangen en prachtige uitzichten. Met 2 comfortabele slaapkamer, een ruime badkamer, een apart toilet voor extra gemak en een technische ruimte heb je alles wat je nodig hebt. Dit appartement biedt een unieke kans om te wonen op grote hoogte en te genieten van het beste dat het leven te bieden heeft. Welkom thuis! 

Woonoppervlak: circa 97 m² 
Buitenruimte: circa 32 m² 

Update

Verwachte start verkoop: eind 2024

Verwachte start verkoop: eind 2024

De planning is om eind 2024 in verkoop te gaan met Portier! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Inschrijven nieuwsbrief