bus auto fiets
Menu

Groene entree van Druten

Met Portier krijgt Druten een groene entree en vergroenen we de omgeving. Zodat deze klimaatbestendig is in periodes met hoge temperaturen of hevige regenbuien. Het plan is om een ‘groene loper’ – een route van groenzones en parken – te realiseren van Portier tot aan de Waal. Meer groen zorgt niet alleen voor woongenot. Het heeft ook een verkoelend effect op de omgeving, zorgt voor natuurlijke waterafvoer en bevordert de biodiversiteit. Goed voor mens én dier!

Een nieuwe wijk die bijdraagt aan de veelkleurigheid van Druten

Wijk vol natuur en plek voor ontmoeting

Bij Portier gaat het om meer dan wonen; het draait om samenleven en genieten van alles wat deze prachtige groene wijk te bieden heeft. Zo worden er diverse looproutes door het groene gebied aangelegd en komen er collectieve speel- en sportmogelijkheden. Door de aanplant van divers groen bloeien er ieder seizoen planten en bomen op.

Afhankelijk van de wensen van de toekomstige bewoners kunnen er straks ook voorzieningen in de wijk met elkaar worden gedeeld, zoals een gezamenlijke moestuin.

in Portier komen groen en gemeenschap samen

Hooiwal Locatie

Gunstig gelegen

Je geniet in Portier niet alleen van het vele groen: je woont ook nog eens op steenworp afstand van het gezellige centrum van Druten. Hier vind je een ruim aanbod winkels, supermarkten en horeca. Ook sportvoorzieningen, basisscholen, middelbare scholen en kinderopvang zijn er in de buurt genoeg. Op loopafstand ligt cultureel centrum Bogerd: de perfecte plek voor een avond theater of film. Bovendien ben je binnen 20 minuten in Nijmegen of Tiel. Klik hieronder om meer te lezen over de gunstige locatie en hotspots in de buurt!

Meer over de 

locatie

Update

Verwachte start verkoop: eind 2024

Verwachte start verkoop: eind 2024

De planning is om nog in 2024 in verkoop te gaan met de eerste koopwoningen van Portier! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Inschrijven nieuwsbrief