bus auto fiets
Menu

Locatie Portier

Nieuwbouwproject Portier ligt in Druten: een mooie plaats in Gelderland, gelegen in het veel bezongen rivierenlandschap van het Land van Maas en Waal. Hieronder lees je meer over de gevarieerde natuurrijke omgeving!

  • GROENE OMGEVING

    In de groene omgeving en de weidse uiterwaarden van de rivier de Waal ervaar je het landelijke gevoel. Geniet fietsend of wandelend van de fraaie, ongerepte natuur. Kijk uit over oude landerijen, slingerende dijken, natuurrijke uiterwaarden en mooie boomgaarden. Waag de oversteek met een van de pontjes of kies voor een van de vele fiets- of wandelroutes. Als natuurliefhebber kun je hier veel ontdekken!

  • VOORZIENINGEN DICHTBIJ

    Alle dagelijkse voorzieningen vind je dichtbij. In het centrum van Druten – op steenworp afstand van Portier – vind je een ruim aanbod winkels, supermarkten en horeca. Ook aan sportvoorzieningen, basisscholen, middelbare scholen en kinderopvang ontbreekt het niet in de directe omgeving. En voor een avondje theater of film ligt cultureel centrum Bogerd op enkele minuten lopen.

  • GUNSTIG GELEGEN

    Plaatsen in de buurt zijn vanuit Portier goed te bereiken. Met de auto bereik je Nijmegen of Tiel in circa 20 minuten door de goede verbinding met de snelwegen (A15/A50/A73). Ook is er een prima busverbinding met omliggende dorpen en naar de treinstations in Nijmegen, Den Bosch en Tiel. Zo ben je altijd snel op je plek van bestemming!

Afstand van Portier tot belangrijke punten

Hieronder zie je de reistijd in minuten met fiets, auto en openbaar vervoer.

Naar
Druten Centrum 2 2 5
Supermarkt 2 2 5
Basisschool 2 5 6
Nijmegen 18 25
Tiel 22 35
De Afferdense en Deestse Waarden 11 8 29
Cultureel centrum Bogerd 2 2 6

Hotspots in de buurt van Portier

Nijmegen
1

Nijmegen

Cultuur, winkels en meer

De oudste stad van Nederland ligt in de buurt. Nijmegen is een bruisende stad met veel faciliteiten. Ook vind je er verschillende musea, zoals Het Valkhof en Natuurmuseum de Bastei. Er is een groot winkelaanbod, met naast retailers vele bijzondere exclusieve zaken. Eventjes niets? Slenter dan door de mooie binnenstad of over de Waalkade.

Natuurgebied
2

Natuurgebied

Afferdense en Deestse Waarden

In het natuurgebied de Afferdense en Deestse Waarden aan de Waal kun je heerlijk genieten van het ongerepte groen: van ooibos en grasland tot meanderende beekjes. Er komen in dit gebied veel soorten planten, dieren en zeldzame vissen voor. De ideale plek om uit te waaien, om daarna weer ontspannen thuis te komen in Portier!

Bogerd
3

Bogerd

Cultureel centrum

Hier komen cultuur, historie en entertainment samen. Bogerd is het culturele kloppende hart in Maas en Waal. Er is onder meer een huiskamer (ontmoetingsplek voor jong en oud), je kunt er terecht voor een heerlijke lunch of borrel, er is een filmhuis voor een fijn avondje uit of bezoek een inspirerende voorstelling in het Agora Theater.

Update

Verwachte start verkoop: eind 2024

Verwachte start verkoop: eind 2024

De planning is om nog in 2024 in verkoop te gaan met de eerste koopwoningen van Portier! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Inschrijven nieuwsbrief