bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele status | Naamswijziging

20 december 2022

In dit bericht vertellen we je over de actuele status van Portier en over onze aanstaande naamsverandering.

Dit is de status
We werken de komende periode toe naar de terinzagelegging van het (ontwerp)bestemmingsplan van Portier. Het streven is om het plan begin 2023 ter inzage te leggen voor een periode van 6 weken. Via deze website, de nieuwsbrief en via de gemeente Druten zal worden meegedeeld wanneer de exacte datum bekend is.

Verloopt de bestemmingsplanprocedure volgens planning, dan wordt het definitieve bestemmingsplan van Portier in het tweede kwartaal van 2023 vastgesteld. Vervolgens starten de verkoopvoorbereidingen en kunnen we in het eerste kwartaal van 2024 in verkoop met de woningen.

Naamsverandering: KlokGroep wordt Van de Klok
Er komt een naamsverandering aan binnen onze organisatie. Voor jou heeft dit geen gevolgen, maar we informeren je er graag over. Vanaf 1 januari 2023 zal de naam van onze moedermaatschappij KlokHolding veranderen in KlokGroep. Onze Nijmeegse dochtervestiging draagt nu de naam KlokGroep. Dit betekent dus dat wij ook een nieuwe naam krijgen: het huidige KlokGroep gaat per 1 januari 2023 verder onder de naam Van de Klok. Wil je meer weten over deze wijzigingen, klik dan op onderstaande button.

Meer over onze naamswijziging