bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Informatie Portier | Prijsvraag!

5 oktober 2023

Goed nieuws: de gemeenteraad heeft vorige week donderdag ingestemd met het bestemmingsplan van Portier. Dat betekent dat we weer een stap verder zijn in de ontwikkeling van deze groene nieuwe woonwijk in Druten.

In dit bericht lees je over de actuele planning en kun je de nieuwe pagina’s bekijken met informatie over het woningaanbod en het groene karakter van de wijk. Ook kun je meedoen aan de prijsvraag om de 2 nieuwe appartementengebouwen van Portier een naam te geven. De winnaar ontvangt een mooie prijs!

Verwachte start verkoop begin 2024
Naar verwachting start de verkoop begin 2024. De komende tijd ontvang je meer informatie over de woningen. Denk aan de eerste woningschetsen, woonoppervlaktes en prijsindicaties. Klik hieronder om meer te lezen over het gevarieerde woningaanbod en het groene karakter van de wijk.

Over het woningaanbod

De groene opzet van de wijk

Prijsvraag: bedenk de winnende namen en win een iPad!
Nieuwe gebouwen, nieuwe namen. In het zuidelijke deel van Portier komen 2 appartementengebouwen aan de Van Heemstraweg. Deze gebouwen zijn de start van de groene loper – een route van groenzones en parkjes – die doorloopt tot de Waal.

Beide gebouwen hebben een passende naam nodig en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken! Daarom organiseren we een prijsvraag. Help jij mee om een passende naam te bedenken voor de nieuwe gebouwen? Via onderstaande link lees je meer en kun je deelnemen. Misschien win jij wel een iPad en prijken de door jou bedachte namen straks op de appartementengebouwen!

Doe mee aan de prijsvraag


Impressie van de 2 appartementengebouwen aan de Van Heemstraweg

Enquête: wat zijn jouw woonwensen?
Heb jij de woonwensen-enquête van Portier al ingevuld? Hiermee krijgen we een beter beeld van de woonbehoeften en kunnen we hier, waar mogelijk, rekening mee houden. Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. Het invullen is binnen een paar minuten gedaan. Alvast bedankt!

Naar de enquête