bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe projectnaam | Uitnodiging tot meedenken

7 september 2021

In dit nieuwsbericht geven we je een update over het project en nodigen we je graag uit om mee te denken over de invulling van de nieuwe inrichting van het gebied.

Nieuwe projectnaam: Portier
Tot dusver was de naam van dit project ‘Entree van Druten’. Op basis van de rijke historie van de projectlocatie – waar vroeger onder meer SBO De Dijk was gehuisvest – en omdat het de entree van het centrum van Druten is, krijgt de nieuwe woonbuurt de naam Portier. De website heeft een nieuwe naam (portierdruten.nl) en is in een nieuw jasje gestoken

Stond jij al als geïnteresseerde aangemeld voor Entree van Druten, dan sta je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Portier en hoef je verder niets te doen om op de hoogte te blijven van dit project. Sta jij nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in via het formulier op de homepage!

Keuzes voor de nieuwe projectlocatie
Voor de verdere invulling van de plannen willen wij als KlokGroep, vanuit de rol van ontwikkelaar, graag van bewoners en belanghebbenden weten hoe zij Portier in de toekomst graag zien. Hoe vergroten we de aantrekkingskracht van het gebied? Hoe zorgen we voor verbinding met de omliggende wijken? Hoe maken we een fijne plek van en voor mensen uit de omgeving? Aan welke voorzieningen op het terrein is behoefte? Wat vinden de toekomstige bewoners belangrijk in en om hun woning? Daarom mag iedereen meedenken over de invulling van de nieuwe inrichting van het gebied.

Geef je mening
Op woensdagavond 22 september kan iedereen actief meedenken over de toekomst van het terrein tussen 18.30 uur en 21.00 uur in de Bogerd aan de Van Heemstraweg 53 in Druten. Je kunt dan met de architecten en ontwikkelaar van Portier in gesprek gaan en aangeven wat jij belangrijk vindt. Vanaf dan is het ook mogelijk om via deze website je mening online door te geven. 

Iedereen is welkom
Bewoners van de projectlocatie, omwonenden, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters; jong en oud, iedereen is van harte welkom om mee te denken over de toekomst van het terrein en het versterken van de locatie. Alle inbreng, tips en ideeën worden op prijs gesteld.

Terugkoppeling
We vragen jouw mening uiteraard niet voor niets en komen in oktober/ november 2021 terug met de resultaten van wat we hebben opgehaald en laten zien hoe we deze in het plan verwerken.

We gaan graag met jou in gesprek en hopen je te ontmoeten op woensdagavond 22 september a.s. tussen 18.30 uur en 21.00 uur in de Bogerd aan de Van Heemstraweg 53 in Druten.