bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Planning Portier | Sneak preview appartementen

5 juni 2024

In dit artikel geven we je een update over Portier. Ook zie je een eerste sneak preview van de prachtige koopappartementen!

Verwachte start verkoop eind dit jaar
Samen met de gemeente en andere betrokken partijen werken we hard door aan de plannen voor Portier. Door de omvang van het plan en de hoge ambities voor deze groene nieuwe wijk, verschuift de verkoopplanning naar achteren. Het streven is om eind dit jaar te starten met de verkoop. Via deze projectwebsite en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de planning en het gevarieerde aanbod van Portier.

Sneak preview interieur appartementen
In appartementengebouw Poortwachter komen 40 koopappartementen: van 2-kamerappartementen tot 3-kamerappartementen/penthouses, zodat er voor iedere woonwens een passend appartement tussen zit. Van binnen lekker licht en met fijne buitenruimtes om te genieten van de zon en het mooie uitzicht.

Hieronder zie je alvast enkele eerste interieurimpressies van de appartementen; zie jij jezelf hier al heerlijk wonen? De komende periode kunnen we via deze website en de nieuwsbrief van Portier meer informatie en impressies met je delen.