bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Woninginformatie | Uitkomsten enquête

26 oktober 2023

Je leest in dit bericht over de woningen van Portier die begin 2024 in verkoop gaan.

Ook lichten we enkele uitkomsten van de woonwensen-enquête toe. En doe jij al mee aan de prijsvraag van Portier? Meedoen kan nog t/m 31 oktober!

Dit is de planning
De eerste koopwoningen van Portier gaan naar verwachting begin 2024 in verkoop. Het aanbod is gevarieerd: van tussen- en hoekwoningen tot levensloopbestendige semibungalows (met slaapkamer en badkamer op de begane grond). De komende periode ontvang je meer informatie over de woningen. Denk aan de circa woonoppervlaktes, woningimpressies en prijsindicaties per woningtype.

De woningtypes zijn vernoemd naar de vele soorten bomen en beplanting in de wijk: van Iris en Aster tot Lijsterbes. Klik hier om meer te lezen over het gevarieerde woningaanbod en het groene karakter van de wijk.

Prijsvraag: bedenk de winnende namen en win een iPad!
In het zuidelijke deel van Portier komen 2 appartementengebouwen met een gevarieerd aanbod koop- en huurappartementen. Beide gebouwen hebben een passende naam nodig en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Via onderstaande link lees je meer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Wie weet win jij een iPad en staan jouw ingezonden namen straks op de gevels!

Doe mee aan de prijsvraag


Impressie van de 2 appartementengebouwen

Uitkomsten enquête
De woonwensen-enquête is al door veel mensen ingevuld: bedankt! Zo krijgen we een beter beeld van de woonbehoeften en kunnen we hier, waar mogelijk, rekening mee houden. Je kunt de enquête nog invullen via de button hieronder. We lichten enkele uitkomsten toe:

Duurzaamheid van belang. Veel mensen vinden duurzaamheid belangrijk bij de keuze voor een nieuwe woning. Alle woningen van Portier voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen, zijn uiteraard gasloos en beschikken over een uitstekend energielabel. Zo ben je klaar voor de toekomst en verzekerd van een lage energienota.

Opties indeling en afwerking. Ook de mogelijkheid om de woning naar wens aan te passen is voor veel mensen van belang. Bij de koopwoningen van Portier heb je via de koperskeuzelijst de vrijheid om de woning aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Zo kun je beslissen over de indeling: wil je een uitbouw, extra slaapkamer, een inloopkast of een grotere badkamer? Ook de afwerking kun je personaliseren. Denk aan binnendeuren, keukenkasten, trappen, tegels en kozijnen. Zo kun je de stijl en uitstraling aanpassen aan jouw smaak!

Collectieve voorzieningen. Portier wordt een fijne woonwijk voor iedereen, met ruimte voor ontmoeting. Afhankelijk van de wensen van de toekomstige bewoners kunnen er straks voorzieningen met elkaar worden gedeeld in de wijk. In de enquête vragen we naar suggesties en wensen op dit gebied. Onder meer een gezamenlijke moestuin, pluktuin en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte worden voorgesteld. Heb jij ideeën? Geef het door via de enquête!

Naar de enquête