bus auto fiets
Menu

Woningen van Portier

Op deze pagina lees je alles over de woningen en appartementen van Portier. Zie jij jouw nieuwe (t)huis er al tussen?

In totaal komt in het plan het volgende:

  • 44 sociale huurappartementen
  • 73 huur- en koopappartementen
  • 42 grondgebonden woningen

De koopwoningen liggen centraal in de groene en autoluwe wijk. Met vloeiende overgangen tussen de woningen en de wijk, onder meer door veranda’s aan de voorkant van de woningen. Dit stimuleert ontmoeting en sociale samenhang in de wijk. Ook het gevarieerde woningaanbod zorgt voor een fijne woonwijk waar iedereen zich straks thuis voelt! De woningtypes zijn vernoemd naar de vele soorten bomen en beplanting in de wijk: van Iris en Aster tot Lijsterbes.

Hieronder stellen we de grondgebonden koopwoningen en koopappartementen aan je voor!

Koopwoningen Portier

32857 Ext 03 Small

Woningtype Lijsterbes

Welkom in deze prachtige levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoning. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven, nu én in de toekomst. Parkeren kan op eigen terrein – bouwnummer 37 heeft zelfs 2 eigen plekken. En de berging is ideaal voor de (elektrische) fietsen en overige opslag.

Woonoppervlakte ca. 132 m2 | Kaveloppervlakte ca. 212-218 m2

32857 Ext 01 Small

Woningtype Liguster

Ontsnap aan de drukte en geniet in deze prachtige hoekwoning, omringd door het groen in de wijk. De lichte geveltinten zorgen voor een aansprekende uitstraling. Binnen is alles lekker licht door de grote raampartijen tot aan de grond en vanuit je voordeur wandel je zo de groene wijk in.

Woonoppervlakte ca. 67 m2 | Kaveloppervlakte ca. 81 m2

32857 Ext 01 Small

Woningtype Hedera

Wakker worden met een groen uitzicht is elke dag weer een genot in deze mooie tussenwoningen! De pergola aan de voorzijde zorgt voor een goede verbinding tussen binnen en buiten. Hier kom je heerlijk tot rust, kun je elkaar ontmoeten en geniet je van de groene wijk.

Woonoppervlakte ca. 61 m2 | Kaveloppervlakte ca. 70 m2

32857 Ext 05 Small

Woningtype Aster

Deze riante hoekwoningen beschikken over 3 volwaardige verdiepingen. Dus zoek jij een woning met veel indelingsopties, dan is dit iets voor jou! De lichtbruin genuanceerde gevelsteen en de fraaie metseldetails zorgen voor een natuurlijke, aansprekende uitstraling.

Woonoppervlakte ca. 100 m2 | Kaveloppervlakte ca. 80 - 117 m2

32857 Ext 05 Small

Woningtype Berggras

In deze fijne tussenwoningen geniet je door het platte dak van 3 volwaardige verdiepingen. Door de lichtbruin genuanceerde gevel, de pergola aan de voorzijde en mooie metseldetails hebben de woningen een natuurlijke uitstraling die goed past bij de groene wijk.

Woonoppervlakte ca. 91 m2 | Kaveloppervlakte ca. 70 - 109 m2

Heerlijk wonen in een appartement van Poortwachter

In Poortwachter kom je thuis. Dit appartementengebouw biedt ruimte aan 40 prachtige appartementen, verdeeld over 10 woonlagen. Stuk voor stuk uniek, maar allemaal compleet, duurzaam en comfortabel. Ieder appartement heeft veel natuurlijke lichtinval én een heerlijke buitenruimte om te genieten van de zon en het mooie uitzicht. Kom jij straks heerlijk thuis in een appartement van Poortwachter? Hieronder zie je de eerste interieurimpressies!

Eerste interieurimpressies koopappartementen 

Update

Verwachte start verkoop: eind 2024

Verwachte start verkoop: eind 2024

De planning is om eind 2024 in verkoop te gaan met Portier! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Inschrijven nieuwsbrief